
Tomatsuppe med lys fisk og peberfrugt
Antal: 6
Ingredienser
- 2 stk rød peber.
- 800 g lys fisk
- 2 stk løg
- 6 stk tomater
- 4 dl Rødvin
- 1 1/2 l fiske eller hønsebouillon
Pynt
- håndfuld hakket bredbladet persille
- håndfuld bacontern
Sådan gør du
- Start med suppen så den kan trække og koge ca. ½ l ned.
- Tænd ovnen på 200 grader. Skær peberfrugten i kvarte og læg dem i et ildfast fad. Skær fisken i strimler og læg dem ovenpå peberfrugterne. Krydres med salt og peber. Sæt dem i ovnen i ca. 15 min.
- Hak løg og skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Kog løg, tomater, vin i ca. 8 min. Tilsæt bouillon lad det koge. Blend suppen til den er cremet. Kom den tilbage i gryden og hold den varm.
Pynt
- Rist bacontern på en pande til de er brune. Kom derefter persille i og rør rundt.
No Comments