Tapas: Laks i wonton dej med chili dressing
Ingredienser
Wuton
- 300 g laks uden skind
- 2 stk æggeblomme
- salt — peber
- 1/2 stk rød chili fint snittet
- 2 fed hvidløg
- 1 stk skalotteløg fint hakket
- 1 spsk ingefær fint hakket
- 2 spsk sød chili sauce
- 1 spsk soya sauce
- wontondej — æggehvider
Dressing
- 3/4 dl sød chili sauce
- 1 spsk soya sauce
- 1/2 stk rød chili fint snittet
- 2 spsk tomat pure
- 1 stk skalotteløg fint hakket
- 1/2 dl creme fraiche
- 2 tsk paprika
Sådan gør du
- Rens laks og hakkes fint, røres med æggeblomme, og rør resten af ingredienserne i, smag til med salt og peber.
- Pisk æggehvider med lidt vand, pensel kanter på dejen, læg lakse masse i midten og luk dejen over så man har en lille pose, sættes på bageplade med bagepapir,
- Pensles med lidt olie og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader til de er sprøde.
- Rør alle ingredienserne sammen til dressingen og sæt på køl til brug.
Noter
Januar 2022
No Comments