Tapas menu del 2: Laks i wonton dej med chili dressing

Tapas: Laks i wonton dej med chili dressing

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

Wuton

  • 300 g laks uden skind
  • 2 stk æggeblomme
  • salt — peber
  • 1/2 stk rød chili fint snittet
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk skalotteløg fint hakket
  • 1 spsk ingefær fint hakket
  • 2 spsk sød chili sauce
  • 1 spsk soya sauce
  • wontondej — æggehvider

Dressing

  • 3/4 dl sød chili sauce
  • 1 spsk soya sauce
  • 1/2 stk rød chili fint snittet
  • 2 spsk tomat pure
  • 1 stk skalotteløg fint hakket
  • 1/2 dl creme fraiche
  • 2 tsk paprika

Sådan gør du

  • Rens laks og hakkes fint, røres med æggeblomme, og rør resten af ingredienserne i, smag til med salt og peber.
  • Pisk æggehvider med lidt vand, pensel kanter på dejen, læg lakse masse i midten og luk dejen over så man har en lille pose, sættes på bageplade med bagepapir,
  • Pensles med lidt olie og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader til de er sprøde.
  • Rør alle ingredienserne sammen til dressingen og sæt på køl til brug.

Noter

Januar 2022

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering