
Tatar af røget svinemørbrad med confiteret æggeblomme og ristet rugbrød
Antal: 6
Ingredienser
- 450 g røget svinemørbrad
- 2 stk små rødløg
- 4-5 stk syltet agurk
- 150 g mayonaise
- 1 spsk dijonsennep
- peber
- 1/4 bdt fint hakket estragon
- 75 g kapers
- neutral olie
Æggeblommer
- 1 stk æggeblomme pr person
- neutral olie
- salat
- 1 stk tynd skive rugbrød pr person
- oliven olie til pensling
Sådan gør du
- Skær mørbrad i meget fine tern, pil og hak rødløg fint, skær agurk fint, pluk og skyl estragon og hakkes fint.
- Rør mayonaise sammen med dijonsennep og hakket estragon.
- Vend mørbrad, løg og agurker i, stilles på køl indtil brug.
Æggeblommer
- Del æggene kom blommerne op i en ildfast dyb tallerken, dæk dem med olie og stilles i en varm ovn ved 75 g i ca 1 time, eller til de har en konsistens som blødt smør.
- Løft dem forsigtigt op og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Kapers
- Kom kapers på køkkenrulle så der ikke er væde på, kom olie på en pande og friter kapers lidt af gangen, kom dem op på køkkenrulle.
- Skyl og pluk salat
Rugbrød
- Skær rugbrød ud i meget tynde skiver, skær skorpen af og del skiverne i 3 stykker så det bliver trekanter.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensel dem med olie, sættes i ovnen ved 200 g til de er sprøde.
No Comments