
Stenbiderrogn med rucolapesto, rygeost , kartoffelpure og bacon
Antal: 6
Ingredienser
- 50 g stenbiderrogn pr person
- salt peber
- 2 skiver bacon pr person
Pesto .
- 1/2 bk rucola salat
- 50 g ristet hasselnødder
- 1 stk hvidt brød uden skorpe
- 2 dl olie
- salt peber
Kartofler
- 600 g kartofler mellem store
- 3/4 dl yoghurt
- 3 spsk citronolie
- 1 spsk grov sennep
- salt peber
Rygeost
- 2 plader forårsrulledej pr person
- 150 g rygeost
- 2 spsk piskefløde
- 1 spsk hakket purløg
Sådan gør du
- Kom stenbiderrogn op i en sigte så evt. vand løber fra. Kommes op i en skål og krydres med salt og peber. Bacon lægges på bagepapir, læg bagepapir over, bages i pres ved 200 g i ca 10- 15 min til det er sprødt.
- Hasselnøddeme ristes af på en tør pande, blendes med skyllet salat, nødder, brød og olie, smages til med salt og peber.
- Vask kartoflerne, sættes i et ildfast fad, drys salt over, bages ved 180 g i ca 30-40 min til de er møre. Skær kartoflerne igennem, tag indmad ud, kommes op i en skål røres med citronolie og yoghurt, smages til med sennep salt og peber, massen skal virke grov.
- Rør rygeost med piskefløde, salt peber og purløg. Rul små rør af forårsrulledej omkring rygeosten sættes på frost Steges i olie lige inden servering.
No Comments