Rejer med vandmelon, agurk, ramsløgmayonaise
Antal: 6
Ingredienser
- 175 g rejer m/ skal pr person
- 3 fed hvidløg
- 1/2 stk rød chili
- Olie
- 1 stk agurk
- 1/2 stk lille vandmelon
- 1/2 dl cherry eddike
- 1/2 dl hyldeblomst
- Salt
Mayonaise
- 3-4 blade ramsløg
- 5 stk æggeblommer
- 3 dl majs Olie
- 2 tsk hvidvinseddike
- salt og peber
Pynt
- basilikum
- honning ristede solsikke kerner
Sådan gør du
- Pil hvidløg, hakkes fint, hak rød chili. Rist rejerne af i olie, hvidløg og rød chili i få minutter, tages af varmen, afkøles og pilles, sættes på køl til brug.
- Skræl vandmelon, kkæres ty ke skiver, skæres til så det får form som en skive rugbrød, sættes på køl til brug.
Agurk
- Vask agurken, skrælles med et juliennejern, kernerne i midten må ikke komme med, lægges på køkkenrulle drysses med salt.
Dressing
- Pisk cherry eddike og hyldeblomst sammen smages til med salt og peber.
- Ved servering pensles vandmelonen med dressing, agurk vendes i resten af dressingen.
Mayonaise
- Blend ramsløg bladene i Olie så det bliver helt grønt, sigt olien.
- Pisk æggeblommer, hvidvins eddike og salt til det bliver en tyk masse, kom olien i lidt efter lidt smages til med salt og peber, kom mayonaisen i en sprøjtepose
No Comments