Reje/krebsbisques med Arntbitter

SONY DSC

Reje/krebsbisques med Arntbitter

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.markerfoto.dk

Ingredienser

  • 200 g krebsehaler
  • 400 g rejer
  • 50 g smør
  • 3 spsk Arntbitter
  • 1 1/2 l fiskebouillon
  • 1 1/2 dl hvidvin
  • 1/2 l piskefløde
  • Salt og peber
  • dild til pynt

Sådan gør du

  • Hak 2/3 af rejerne og 1/3 af krebsehalerne fint. Smelt smørret i en gryde og lad de hakkede skaldyr sautere kort heri. Hæld Arntbitter på og flamber. Hæld bouillon på og lad suppen koge ind et par minutter. Tilsæt hvidvin og piskefløde. Blen suppen til den skummer. Varm suppen op til kogepunktet og kom resten af skaldyrene i.
  • Smag suppen til med salt og peber, kom den klippede dild i og server med et godt stykke brød.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering