Chokoladefondant med marinerede jordbær
Antal: 6
Ingredienser
- 300 g mørk chokolade
- 150 g smør
- 3 stk æg
- 3 stk æggeblommer
- 150 g sukker
- 50 g mel
- 6 spsk lemoncurd
- smør
- 2 spsk kakao
- 400 g jordbær
- 3 stk lime
- 3 stilke estragon
- sukker
- peber
Sådan gør du
- Smelt chokolade og smør over et vandbad. Tag det af varmen og rør det til en jævn masse, afkøles let.
- Pisk de hele æg, æggeblommer og sukker godt til en luftig masse, sigt melet i og vend med en dej skraber, vend chokolade blanding forsigtigt i
- Smør portionsforme med smør, drysses med kakao, fordel 2/3 af dejen i formene. Kom 1 spsk lemoncurd i midten af hver og fyld formene med resten af dejen.
- Bag kagerne ca 16 min til de hæver op, kagerne kan serveres lune.
Jordbær:
- Rens og skyl skæres i skiver, lægges på en tallerken. Pres saften af lime, hak estragon fint vendes i limesaften.
- Drys jordbærrene med sukker og frisk kværnet peber, kom limesaften over og lad jordbærrene trække til brug.
No Comments