Fragilite med årstidens frugt, appelsincremefraiche og chokoladepynt

Fragilite med årstidens frugt, appelsincremefraiche og chokoladepynt

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

FRAGILITE

  • 5 stk æggehvider
  • 200 g mandler
  • 200 g flormelis
  • 3 spsk mel

APPELSINCREMFRAICHE

  • 100 g flormelis
  • 75 g blødt smør
  • 2 1/2 dl CremeFraiche 18%
  • 2spsk appelsinskal – revet

CHOKOLADEPYNT

  • 1 dl sirup
  • 1 dl piskefløde
  • 100 g chokolade

Sådan gør du

Fragilite

  • Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne fint. Bland mandlerne med flormelis og mel. Vend det i de piskede æggehvider.
  • Der skal laves 18 små kager på størrelse med en expresso underkop. Bages i ovnen ved 160 g. i ca 20 min. eller til de er sprøde og lysebrune.

Appelsincremefraiche

  • Pisk flormelis og smør sammen og rør cremefraiche i sammen med revet appelsinskal. Sættes på køl.

FREMGANGSMÅDE

  • Varm sirup og piskefløde op til kogepunktet under omrøring. Kom chokoladen i og lad den smelte under omrøring.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering