Fragilite med årstidens frugt, appelsincremefraiche og chokoladepynt
Antal: 6
Ingredienser
FRAGILITE
- 5 stk æggehvider
- 200 g mandler
- 200 g flormelis
- 3 spsk mel
APPELSINCREMFRAICHE
- 100 g flormelis
- 75 g blødt smør
- 2 1/2 dl CremeFraiche 18%
- 2spsk appelsinskal – revet
CHOKOLADEPYNT
- 1 dl sirup
- 1 dl piskefløde
- 100 g chokolade
Sådan gør du
Fragilite
- Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne fint. Bland mandlerne med flormelis og mel. Vend det i de piskede æggehvider.
- Der skal laves 18 små kager på størrelse med en expresso underkop. Bages i ovnen ved 160 g. i ca 20 min. eller til de er sprøde og lysebrune.
Appelsincremefraiche
- Pisk flormelis og smør sammen og rør cremefraiche i sammen med revet appelsinskal. Sættes på køl.
FREMGANGSMÅDE
- Varm sirup og piskefløde op til kogepunktet under omrøring. Kom chokoladen i og lad den smelte under omrøring.
No Comments