Chokolade pannacotta med mango

Chokolade pannacotta med mango

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

  • 1 stk mango
  • 75 g sukker
  • 3/4 dl vand
  • 1/2 stk vaniljestang

Mandel crumble

  • 40 g brun farin
  • 40 g mel
  • 40 g mandler
  • 40 g smør i tern

Panna cotta

  • 4 dl piskefløde
  • 2 dl mælk
  • 1/2 stk vaniliestang
  • 4 bl husblas
  • 175 g chokolade
  • Mynthe

Sådan gør du

Marmelade

  • Skræl mango og skær kødet i tern, kog halvdelen med sukker, vaniljekorn og vand.
  • Lad det simre i 5 min. Blend det til en pure, koges op med resten af mangoen og afkøles.
  • Kom ca halvdelen af mangoen i portionsforme og sættes på frost. Sæt resten af
  • marmeladen på køl.

Panna cotta:

  • Udblød husblas i koldt vand, kog fløde og mælk op med flækket vaniliestang. Hældes over chokoladen og omrøres til chokoladen er smeltet.
  • Pres husblassen for vand og røres i chokolademassen, sættes på køl så massen sætter sig.
    Kom chokolademassen i portionsforme og sættes på køl

Mandel crumble:

  • Smut mandlerne og blend dem til mel, bland farin, mel og mandler, rør smørret i,
  • lad det hvile i en halv time på køl.
  • Smuldr dejen ud på bagepapir sættes i en forvarmet ovn ved 160 g til de er gylden brune.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering