
Chokolade pannacotta med mango
Antal: 6
Ingredienser
- 1 stk mango
- 75 g sukker
- 3/4 dl vand
- 1/2 stk vaniljestang
Mandel crumble
- 40 g brun farin
- 40 g mel
- 40 g mandler
- 40 g smør i tern
Panna cotta
- 4 dl piskefløde
- 2 dl mælk
- 1/2 stk vaniliestang
- 4 bl husblas
- 175 g chokolade
- Mynthe
Sådan gør du
Marmelade
- Skræl mango og skær kødet i tern, kog halvdelen med sukker, vaniljekorn og vand.
- Lad det simre i 5 min. Blend det til en pure, koges op med resten af mangoen og afkøles.
- Kom ca halvdelen af mangoen i portionsforme og sættes på frost. Sæt resten af
- marmeladen på køl.
Panna cotta:
- Udblød husblas i koldt vand, kog fløde og mælk op med flækket vaniliestang. Hældes over chokoladen og omrøres til chokoladen er smeltet.
- Pres husblassen for vand og røres i chokolademassen, sættes på køl så massen sætter sig.Kom chokolademassen i portionsforme og sættes på køl
Mandel crumble:
- Smut mandlerne og blend dem til mel, bland farin, mel og mandler, rør smørret i,
- lad det hvile i en halv time på køl.
- Smuldr dejen ud på bagepapir sættes i en forvarmet ovn ved 160 g til de er gylden brune.
No Comments