Tuncarpaccio med ølmarineret grønt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuncarpaccio med ølmarineret grønt

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 75 g tun pr person
  • olie-salt og peber
  • 10 stk grønne asparges
  • 2 stk peberfrugt
  • salat og olie
  • 1 dl mørk øl
  • 1 dl honning
  • 1 dl soya
  • 2 stk små skalotteløg
  • 2 spsk smør
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær tunen ud i tynde skiver.
  • Krydres med salt og peber.
  • Pensles med olie.
  • Lægges på bagepapir i portionsanretning.
  • Kommes i fryseren til det skal bruges.

Grøntsager

  • Rens grøntsagerne
  • Snit asparges på skrå
  • Peberfrugter renses og skæres i meget tynde strimler
  • Vendes med asparges

Marinade

  • Kog øl, honning og soya sammen.
  • Snit skalotteløg meget fint – sauteres af i smør på en pande
  • Hæld lagen over
  • Smages til med salt og peber
  • Kommes over grøntsagerne
  • Ved servering, skyl salaten og vend den i lidt olie

Noter

April 2007

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering