Tuncarpaccio med ølmarineret grønt
Antal: 6
Ingredienser
- 75 g tun pr person
- olie-salt og peber
- 10 stk grønne asparges
- 2 stk peberfrugt
- salat og olie
- 1 dl mørk øl
- 1 dl honning
- 1 dl soya
- 2 stk små skalotteløg
- 2 spsk smør
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær tunen ud i tynde skiver.
- Krydres med salt og peber.
- Pensles med olie.
- Lægges på bagepapir i portionsanretning.
- Kommes i fryseren til det skal bruges.
Grøntsager
- Rens grøntsagerne
- Snit asparges på skrå
- Peberfrugter renses og skæres i meget tynde strimler
- Vendes med asparges
Marinade
- Kog øl, honning og soya sammen.
- Snit skalotteløg meget fint – sauteres af i smør på en pande
- Hæld lagen over
- Smages til med salt og peber
- Kommes over grøntsagerne
- Ved servering, skyl salaten og vend den i lidt olie
Noter
April 2007
No Comments