Tapas: Ostebrød med rødløgs kompot
Ingredienser
ostebrød
- 2 stk tynde skiver flutes per person
- oliven olie
- 2 fed hvidløg
- blå ost
- brie ost
rødløgs kompot
- 4 stk rødløg
- 2 stk æbler
- 1 dl rosiner
- 1 dl balsamico
- 1 dl æblejuice
- 100 g brun farin
Sådan gør du
Ostebrød
- Brødet pensles med olie og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader, bages til de er brune i kanten, køles lidt af.
- Gnid brødet med hvidløgs fed, ved servering kommes fortrukken ost på brødet og garneres med rødløg kompotten.
Rødløgs kompot
- Pil løg, skæres i fine både, rens æbler og skær i fine både, rist rødløg af i lidt olie, kom æbler og rosiner i og rist et par min. Kom brun farin, balsamico og juice i og lad det simre til det har en marmelade konsistence.
Noter
Januar 2022
No Comments