Tapas menu del 4: Ostebrød med rødløgs kompot

Tapas: Ostebrød med rødløgs kompot

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

ostebrød

  • 2 stk tynde skiver flutes per person
  • oliven olie
  • 2 fed hvidløg
  • blå ost
  • brie ost

rødløgs kompot

  • 4 stk rødløg
  • 2 stk æbler
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl balsamico
  • 1 dl æblejuice
  • 100 g brun farin

Sådan gør du

Ostebrød

  • Brødet pensles med olie og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader, bages til de er brune i kanten, køles lidt af.
  • Gnid brødet med hvidløgs fed, ved servering kommes fortrukken ost på brødet og garneres med rødløg kompotten.

Rødløgs kompot

  • Pil løg, skæres i fine både, rens æbler og skær i fine både, rist rødløg af i lidt olie, kom æbler og rosiner i og rist et par min. Kom brun farin, balsamico og juice i og lad det simre til det har en marmelade konsistence.

Noter

Januar 2022

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering