Tapas menu del 3: Bagte rødbeder med Bresaola og peberrodsdressing

Tapas: Bagte rødbeder med Bresaola og peberrodsdressing

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

Rødbeder

  • 4 stk små rødbeder
  • 1 dl hyldeblomst saft
  • 1/2 dl mørk balsamico
  • 1/2 dl oliven olie
  • 1 spsk timian blade
  • salt — peber – grønt pynt
  • 3 skiver Bresaola per person

Dressing

  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk hvidvins eddike
  • 1-2 spsk revet peberrod
  • salt — peber — sukker
  • 1 stk øko citron Skrællen til pynt

Sådan gør du

Rødbeder

  • Skræl rødbeder, skæres i kvarte, pisk hyldeblomst, olie, balsamico, timian, salt og peber sammen til en marinade og vend rødbederne her i, kommes på sølv papir, fold folien omkring og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 min til de er møre.

Dressing

  • Pisk fløden let, kom hvidvins eddike i, smages til med peberrod, salt peber og sukker

Noter

Januar 2022

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering