Svampeboullion med tigerrejer
Antal: 6
Ingredienser
Bouillon
- 50 g tørrede svampe
- 300 g portobello svampe
- 1 stk porre
- 3 fed hvidløg
- 75 g frisk ingefær
- 3 stk skalotteløg
- 1 stk rød chili
- 1/2 l æblejuice
- 1 l hønseboullion
- olie, salt og peber
Fyld
- 1 stk porre det hvide
- 300 g østershatte
- 3 stk tigerrejer pr person
- 3 fed hvidløg
- olie-salt og peber
Sådan gør du
- Kom de tørrede svampe i ca 4 dl vand, lad dem trække i ca 30 min.
- Rens svampe, løg og porer snit dem groft, skral og riv ingefær, snit chilipeber og rist det af i olie. Tilsæt de tørrede svampe med væde koges op, kom æblejuice ved og koges lidt ned, kom hønseboullion på lad det simre stille i ca 30 min sigtes.
- Sigt boullionen igen gennem et klæde, koges ned til der er 7-8 dl, smages til med salt og peber.
Fyld
- Pluk østerhatte i fine strimler, skær porer i fine ringe og skylles, ved servering rist porrer og svampe af i olie krydderes med salt og peber.
Tigerrejer
- Pil rejerne vendes i olie med presset hvidløg, sættes på køl.
- Ristet af ved servering
Noter
Januar 2016
No Comments