
Salat med pærer og indbagt blåskimmelost
Antal: 6
Ingredienser
Beignetdej
- 150 g mel
- 50 g maizena
- 3 tsk bagepulver
- 2 1/2 dl dansk vand
- 200 g ost
- olie til fritering
Pærer
- 3 stk pærer
- 3 spsk æbleeddike
- 1 dl honning
- salat
- 1 stk granatæble
- 1/2 bk rucola
Sådan gør du
- Skær osten ud i firkanter stilles på køl.
- Bland mel, maizenaog bagepulver sammen i en skål, pisk dansk vand i dejen skal virke tyk.
- Ved servering dyp ostestykkerne i i dejen friteres i varm olie få stykker ad gangen.
- Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Kan lunes inden servering.
Pærer
- Skræl pærer skæres i kvarte og fjern kernehus, halveres på langs.
- Brun pærerstykkerne af på en tør pande, lægges op i en skål. Lun honning op i en gryde tilsæt æbleeddike, hældes over pærerne lad det trække til det skal bruges.
- Del granatæblet slå kernerne ud, fjern evt hinder, bruges til pynt.
- Skyl salaten
Noter
Januar 2016
No Comments