Stenbiderrogn med bagte selleri og sennepscreme
Antal: 6
Ingredienser
Selleri
- 1 stk selleri
- 3 spsk Olie
- 2 spsk honning
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk timianblade
- Salt — peber
Creme
- 1 1/2 dl Creme fraiche 18%
- 1/2 – 1 spsk grov sennep
- 1 spsk honning
- 1/2 bdt Purløg
- Salt — peber
Stenbiderrogn
- 250 g stenbiderrogn
- 1 bdt Forårsløg
- 2 stk tomater
- 1 stk citron – -saft
- 1/2 dl Olie
- salt — peber
Sådan gør du
- Skræl selleri og skær den ud i 1/2 cm. tykke skiver.
- Skær dem ud i runde stykker – 2 stk. pr. person.
- Bland olie, honning, presset hvidløg og timianblade.
- Pensel sellerien – lægges på bagepapir.
- Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 min.
Rogn
- Rens og snit forårsløg meget fint.
- Del tomaterne og fjern kernerne.
- Skær kødet i fine strimler.
- Pisk olie og citronsaft sammen.
- Vend forårsløg og tomat i.
- Lad det trække.
- Smag rognen til med salt og peber.
- Ved serveringen vendes halvdelen af rognen i salaten.
Dressing
- Rør creme fraiche, sennep og honning sammen.
- Smages til med salt og peber
- Fintsnittet purløg vendes i.
Noter
Marts 2006
No Comments