
Kaffe-pannacotta med bagte blommer.
Antal: 6
Ingredienser
Pannacotta
- 5 dl piskefløde
- 100 g sukker
- ½ dl. Espresso
- ½ dl. Sambucca
- ½ spsk. Vanillesukker
- 5 blade gelantine
Blommer
- 6 stk Blommer
- 200 g rørsukker
- 4 stk stjerneanis
- 4 stk nelliker
- 1 stk kanelstang
- 20 stk kaffebønner
Sådan gør du
Pannacotta
- Kog fløden op med sukker, kaffe og vanillesukker.
- Kom Sambucca i.
- Lad det køle lidt af.
- Udblød gelantinen i koldt vand.
- Pres den fri for væde.
- Smelt den i den lune fløde.
- Kommes i portionsforme og sættes på køl.
Blommer:
- Skær blommerne igennem.
- Kommes i et ildfast fad.
- Kom sukker og krydderier over.
- Sættes i ovnen ved 150 grader i ca. 20-30 min. Til blommerne er møre.
Noter
Februar 2006
No Comments