Kaffe-pannacotta med bagte blommer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaffe-pannacotta med bagte blommer.

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker -www.madforsjov.dk

Ingredienser

Pannacotta

  • 5 dl piskefløde
  • 100 g sukker
  • ½ dl. Espresso
  • ½ dl. Sambucca
  • ½ spsk. Vanillesukker
  • 5 blade gelantine

Blommer

  • 6 stk Blommer
  • 200 g rørsukker
  • 4 stk stjerneanis
  • 4 stk nelliker
  • 1 stk kanelstang
  • 20 stk kaffebønner

Sådan gør du

Pannacotta

  • Kog fløden op med sukker, kaffe og vanillesukker.
  • Kom Sambucca i.
  • Lad det køle lidt af.
  • Udblød gelantinen i koldt vand.
  • Pres den fri for væde.
  • Smelt den i den lune fløde.
  • Kommes i portionsforme og sættes på køl.

Blommer:

  • Skær blommerne igennem.
  • Kommes i et ildfast fad.
  • Kom sukker og krydderier over.
  • Sættes i ovnen ved 150 grader i ca. 20-30 min. Til blommerne er møre.

Noter

Februar 2006

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering