Stenbider rogn med rygeost og marineret agurk
Antal: 6
Ingredienser
- 50 g renset stenbider rogn
- salt peber olivenolie
- citronsaft
- 1 stk rødløg
- 1 stk agurk
- salt peber
- 3/4 dl citron olie
- 1 -2 spsk hvid balsamico
- 6-8 stk radiser
- 1 bk karse
Creme
- 100 g rygeost
- 1 dl piskefløde
- salt peber
Malt
- 100 g mel
- 50 g malt
- 1 dl øl
- salt
- olie til fritering
Sådan gør du
Rogn:
- Rødløg pilles og hakkes meget meget fint, rødløg og stenbider rogn vendes sammen, smages til med lidt citronsaft, olivenolie, salt og peber, sættes på køl til det skal bruges.
Agurk:
- Skræl agurken den skæres ud i tynde skiver, lægges på en tallerken krydres med salt og peber. Pisk citron olie sammen med hvid balsamico, pensel agurkeskiverne med det, lad det trække.
- Radiserne renses skylles skæres i tynde skiver og lægges i koldt vand.
Creme:
- Pisk fløden let, vend rygeost i fløden smag til med salt og peber, kommes i en sprøjte pose
Malt:
- Mel, malt, øl og salt blendes sammen til en fast masse. Massen rulles helt tynd ud, helst på en pasta maskine, skæres ud i tynde strimler.
- De friteres i olie, få stykker ad gangen i 4-5 sekunder.
No Comments