
Suppe med tigerrejer
Antal: 6
Ingredienser
- 4 st rejer pr person
- Olie – salt – peber olie
Fyld
- 4 stk forårsløg
- 1 stk rød peberfrugt
- Olie
- Korianderblade
Suppe
- skaller fra rejer
- olie
- 1 spsk paprika
- 1/2 spsk rød karrypasta
- 3 fed hvidløg
- 1/2 stk rød chili
- 2 stilke citrongræs
- 2 stk løg
- 5 cm ingefær
- 3 spsk fiskesauce
- 4 spsk chilisauce
- ½ fl hvidvin
- ½ l hønsebouillon
- 5 dl vand
Sådan gør du
- Pil rejer og rist dem af i olie. Krydres med presset hvidløg, salt og peber lige inden serveringen.
Suppe:
- Rens og hak urterne fint. Skaller fra rejerne sauteres af i olie. Kom karrypasta og paprika og kom urterne på og lad det simre 5 min. Tilsæt fiskesauce, chilisauce, hvidvin, bouillon og vand – lad suppen simre 20-25 min. Sigt suppen, smages til med salt og peber.
Fyld:
- Rens forårsløg og snit dem fint, peberfrugten renses og skæres i fine tern. Ristes af i olie lige inden serveringen.
- Pyntes med korianderblade.
No Comments