Kulmulebolde med urtesalat og peberrodscreme
Antal: 6
Ingredienser
- 500 g kulmule
- salt og peber
- 1 stk citron skal og saft
- 1 dl creme fraiche
- 1 stk skalotteløg
- 1/4 bdt purløg
- æggehvide, mel og rasp
Creme
- 150 g rygeost
- 1 dl piskefløde
- salt peber
- revet peberrod
Urtesalat
- 3 stk forårsløg
- 1/4 bdt kørvel
- 1/4 bdt dild
- 1/2 bk spirer
- olie
- høvlet peberrod til pynt
Sådan gør du
- Kulmulen bages i ovnen ved 150 g i 10 min, tages ud, fjern skindet og afkøl fisken, kom kødet op i en skål røres med hakket skalotteløg, fint snittet purløg, creme fraiche, citron saft og skal, smages til med salt og peber.
- Massen rulles som små bolde og sættes på frost en 1/2 time.
- Paneres i mel, æggehvide og rasp, ved servering friteres de i olie, holdes lune i ovnen ved 100g.
Urtesalat
- Rens løgene skæres i tynde ringe kom dem op i en skål marineres i lidt olie.
- Pluk urterne kom dem i koldt vand, ved servering vendes urterne sammen med løgene.
Creme
- Pisk fløden let rør rygeosten i, smages til med salt, peber og revet peberrod, kom cremen op i en sprøjtepose.
No Comments