Stegte pærer med kokos yoghurt og passions frugt

Stegte pærer med kokos yoghurt og passions frugt

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

  • 1/2 stk pære pr person
  • 175 g sukker
  • 50 g smør
  • 1 dl piskefløde
  • 4 dl græsk yoghurt
  • 1 ds kokos fløde
  • 4 stk passionsfrugt
  • 2 spsk hakket mynthe
  • 2 spsk honning
  • 1/2 tsk vanillie pulver

Sådan gør du

  • Skræl pærer og del dem i kvarte stykker tag kernehus ud.
  • Smelt sukker på en pande til det er gyldent, rør smøret i, steg pære stykkerne under meget svag varme tages op i et et fad.
  • Tilsæt piskefløde under omrøring og lad det simre til Iden karamel, hæld karamellen saucen over pærerne og lad det trække
  • Skær passionsfrugt over og tag kødet ud
  • Pisk youghurt og kokosfløde, honning og vanilie tykt sammen, tilsæt passionsfrugt kød og vend mynthe i, kommes op i portionsforme og sættes på frost i 1 1/2 time.

Noter

Januar 2017

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering