The kogte pærer med salt karamel og frossen mynthecreme
Antal: 6
Ingredienser
- 1 stk pærer pr person
- 3 spsk the
- 150 g sukker
- 3/4 l vand
Karamel
- 150 g sukker
- 1/2 dl glykose
- 1 dl piskefløde
- 1 tsk meldon salt
- 50 g smør
Mynthe creme
- 2 stk æggeblommer
- 1 stk vanilie stang
- 75 g sukker
- 1/2 bdt mynthe
- 2 dl creme fraiche
- 2 dl græsk yoghurt
Sådan gør du
Pærer
- Kog vand the og sukker sammen, skræl pærer, del dem i halve, koges til de er møre. Lad pærerne trække i væden til de skal bruges, ved servering skæres pærerne ud i skiver
Karamel
- Smelt sukker og glukose i en gryde til det er gyldent, tilsæt piskefløde koges ned til det er jævnt, kom salt i, rør smørret i og afkøles
Mynthecreme
- Pisk æggeblommer med vaniliekorn og sukker til det er skum, blend myntheblade i æggemassen
- Rør cremefraiche og youghurt i forsigtigt. Kommes i portionsforme og sættes i fryseren
No Comments