
Rygeostsalat med stegte pærer
Antal: 6
Ingredienser
- 250 g rygeost
- 1/2 dl piskefløde
- 1 stk avokado
- 1 stk syltet ingefær
- 100 g pinjekerner
- 1 bdt purløg
- salt og peber.
- 3 stk pærer
- smør til stegning
- 1/2 dl mørk balsamico
- 1/2 dl honning
- 1 skive mørkt rugbrød pr. person
- smør
Sådan gør du
- Skær avokado og ingefær i fine tern, rist pinjekerner af på en tør pande og afkøles.
- Snit purløg fint, gem noget til pynt.
- Rør rygeost sammen med piskefløde, smages til med salt og peber, vend de hakkede ingredienser i , sættes på køl.
- Skræl pærer, skæres i både og steges i smør, rør honning og Balsamico sammen, hældes over pærerne, lad det simre til pærerne er møre, afkøles
- Der serveres smørstegt rugbrød til.
No Comments