Rygeostsalat med stegte pærer

SONY DSC

Rygeostsalat med stegte pærer

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

  • 250 g rygeost
  • 1/2 dl piskefløde
  • 1 stk avokado
  • 1 stk syltet ingefær
  • 100 g pinjekerner
  • 1 bdt purløg
  • salt og peber.
  • 3 stk pærer
  • smør til stegning
  • 1/2 dl mørk balsamico
  • 1/2 dl honning
  • 1 skive mørkt rugbrød pr. person
  • smør

Sådan gør du

  • Skær avokado og ingefær i fine tern, rist pinjekerner af på en tør pande og afkøles.
  • Snit purløg fint, gem noget til pynt.
  • Rør rygeost sammen med piskefløde, smages til med salt og peber, vend de hakkede ingredienser i , sættes på køl.
  • Skræl pærer, skæres i både og steges i smør, rør honning og Balsamico sammen, hældes over pærerne, lad det simre til pærerne er møre, afkøles
  • Der serveres smørstegt rugbrød til.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering