
Melonsalat med sukkerbagt Chorizopølse/skinke
Antal: 6
Ingredienser
- 4-5 stk Chorizopølser
- rørsukker
Melonsalat
- 1/2 stk. melon
- 1/2 bk rødbedeblade
- 1/2 stk Romainesalat
- 1/2 bk tørret tranebær
Dressing
- 1 stk citron
- 1/2 dl olie
- salt – peber
- 1 spsk Kapers
Sådan gør du
- Læg pølserne på bagepapir og drys med rørsukker.
- Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader til de er sprøde.
Melonsalat
- Rens melonen og skær den i både.
- Skyl salaten og pluk romainesalaten.
Dressing:
- Skær skrællen af citronen og skær den i tynde strimler.
- Rør olie, sukker og citronsaft sammen.
- Rist de afdryppede kapers af på en pande.
- Vendes i dressingen.
- Smag til med salt og peber.
No Comments