
Indbagt kyllingelever med yoghurtdip
Antal: 6
Ingredienser
- 400 gr kyllingelever
- olie, salt, peber
- 1 dl rødvin
- 2 stk skalotteløg
- 2 stk peberfrugt
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk hakket salvie
- olie
- forårs rulledej
Youghurtdip
- 1 stk æg
- olie til stegning
- 2 dl yoghurt
- 1 dl piskefløde
- 2 fed hvidløg
- 4 stk forårsløg
- 1/2 bdt mynte
- salt peber
Sådan gør du
- Skær hinder og sener fra leveren og hak den fint, sauter af i olie, tilsæt vinen lidt efter lidt, lad det simre til vinen er fordampet, krydres med salt og peber.
- Rens og skær løg, hvidløg og peberfrugt i tern, sauteres af i olie, smages til med salt og peber, vend salvien i, vend grønsager og lever sammen, kommes op i en sigte så væden løber fra og afkøles.
- Læg dejen ud, pensl kanterne med æg, læg massen i midten som en pølse, fold kanterne ind over fyldet, rul til fyldet er dækket af dejen. Sæt forårsruller på køl.
- Lige inden servering, pensel med olie, bages i ovnen ved 200 g til de er gyldne. 10-15 min
Youghurtdip
- Pil og hak løgene fint, pisk fløde og yoghurt kom løgene i vendes med fint hakket mynte, smages til med salt og peber.
No Comments