Indbagt kyllingelever med yoghurtdip

SONY DSC

Indbagt kyllingelever med yoghurtdip

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 400 gr kyllingelever
  • olie, salt, peber
  • 1 dl rødvin
  • 2 stk skalotteløg
  • 2 stk peberfrugt
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk hakket salvie
  • olie
  • forårs rulledej

Youghurtdip

  • 1 stk æg
  • olie til stegning
  • 2 dl yoghurt
  • 1 dl piskefløde
  • 2 fed hvidløg
  • 4 stk forårsløg
  • 1/2 bdt mynte
  • salt peber

Sådan gør du

  • Skær hinder og sener fra leveren og hak den fint, sauter af i olie, tilsæt vinen lidt efter lidt, lad det simre til vinen er fordampet, krydres med salt og peber.
  • Rens og skær løg, hvidløg og peberfrugt i tern, sauteres af i olie, smages til med salt og peber, vend salvien i, vend grønsager og lever sammen, kommes op i en sigte så væden løber fra og afkøles.
  • Læg dejen ud, pensl kanterne med æg, læg massen i midten som en pølse, fold kanterne ind over fyldet, rul til fyldet er dækket af dejen. Sæt forårsruller på køl.
  • Lige inden servering, pensel med olie, bages i ovnen ved 200 g til de er gyldne. 10-15 min

Youghurtdip

  • Pil og hak løgene fint, pisk fløde og yoghurt kom løgene i vendes med fint hakket mynte, smages til med salt og peber.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering