
Marengs med bagte blommer, hindbærpuré og mascarpone creme
Antal: 6
Ingredienser
- 3 stk æggehvider
- 175 g sukker
- 2 spsk citronsaft
- 1/2 spsk maizena
- 1/2 spsk vaniliesukker
- 150 g hindbær
- væde fra blommer
- 6 stk blommer
- 4 spsk rørsukker
- 1 dl hyldeblomstsaft
Creme
- 3 spsk mascarpone
- 2 dl piskefløde
- 1 spsk flormelis
- 1/2 spsk vaniliesukker
Sådan gør du
- Pisk æggehvider og sukker med en elpisker til det er sejt. Vend citronsaft, vaniljesukker
og maizena i, kom marengs i en sprøjtepose og lav runde kager på en bageplade
med bagepapir, sættes i en forvarmet ovn ved 125 g ca 1 1/2 time til de er sprøde i
overfladen, lad dem stå i ovnen til den er kold.
Blommer
- Del blommerne og tag stenen ud, kommes i et ildfast fad, tilsæt hyldeblomst saft og
drysses med rørsukker, sættes i ovnen ved 200 g, bag dem i ca 15 min til de er bløde og afgiver saft, lad dem køle af.
Creme
- Pisk alle ingredienserne sammen til en blød skum.
Hindbær
- Kog hindbær og væde fra blommerne sammen i ca 5- 6 min, blendes og afkøles
No Comments