
Marcipan panna cotta med bagte blommer
Antal: 6
Ingredienser
- 100 g marcipan
- 1 dl hyldeblomst
- 6 dl piskefløde
- 75 g sukker
- 4 blade husblas
- 3 stilke estragon
Blommer
- 1 stk blomme pr person
- 1 1/2 dl hyldeblomst
- 1 dl vand
- 100 g sukker
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 stk kanelstænger
Sådan gør du
Panna cotta
- Læg husblas i koldt vand, riv marcipanen groft.
- Kog piskefløde, hyldeblomst og sukker op i en gryde pisk den revet marcipan i til det er smeltet, tages af varmen, tryk vandet af husblas og vend det i den varme fløde, lad det køle af og sigt det.
- Pluk estragon blade hak dem fint og vend dem i, fordel massen i portionsforme sættes på køl/ frost.
Blommer
- Vask blommerne del dem og fjern stenene , skæres i kvarte læg dem i et ildfast fad med kødsiden op.
- Pisk hyldeblomst, sukker, vand og vaniljepulver sammen og fordel væden over blommerne.
- Knus kanelstængerne og drysses over blommerne, sættes i en forvarmet ovn ved 180 g i 15 min tages ud og afkøles.
No Comments