Marcipan panna cotta med bagte blommer

Marcipan panna cotta med bagte blommer

Marcipan panna cotta med bagte blommer

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 100 g marcipan
  • 1 dl hyldeblomst
  • 6 dl piskefløde
  • 75 g sukker
  • 4 blade husblas
  • 3 stilke estragon

Blommer

  • 1 stk blomme pr person
  • 1 1/2 dl hyldeblomst
  • 1 dl vand
  • 100 g sukker
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 stk kanelstænger

Sådan gør du

Panna cotta

  • Læg husblas i koldt vand, riv marcipanen groft.
  • Kog piskefløde, hyldeblomst og sukker op i en gryde pisk den revet marcipan i til det er smeltet, tages af varmen, tryk vandet af husblas og vend det i den varme fløde, lad det køle af og sigt det.
  • Pluk estragon blade hak dem fint og vend dem i, fordel massen i portionsforme sættes på køl/ frost.

Blommer

  • Vask blommerne del dem og fjern stenene , skæres i kvarte læg dem i et ildfast fad med kødsiden op.
  • Pisk hyldeblomst, sukker, vand og vaniljepulver sammen og fordel væden over blommerne.
  • Knus kanelstængerne og drysses over blommerne, sættes i en forvarmet ovn ved 180 g i 15 min tages ud og afkøles.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering