Roulade med chokoladefyld, syltede rødvinsfigner og mynthe
Antal: 6
Ingredienser
Bund
- 4 stk æg
- 125 g flormelis
- 60 g mel
- 25 g kartoffelmel
Chokolade
- 3 dl piskefløde
- 1 dl nescafe
- 150 g mørk chokolade
- 2 spsk flydende honning
- 200 g hindbær
Figner
- 6 stk figner
- 1 1/2 dl rødvin
- 100 g sukker
- 1 stk citron- saft -skal
- 2 tsk kanel
Mynthe
- 1/2 bdt mynthe
- 75 g sukker
Sådan gør du
Bund
- Pisk æg og flormelis sammen til det er luftigt, bland mel og kartoffelmel sammen og vendes i æggemassen, smør dejen ud på bagepapir og bag bundenved 180 g i ca 8 min, tages ud og afkøles.
Creme
- Lav en stærk kaffe, hældes over hakket chokolade, rør honning i. Pisk fløden vendes med chokoladen or stilles på køl, mos hindbær med en gaffel og de sættes på køl.
- Tag bagepapiret af lagkagebunden og læg den på et nyt stykke bagepapir smør de moste hindbær på derefter chokoladecremen, rul rouladen stramt og pak den ind i stanniol sættes på frost. Ved servering rulles rouladen i kakao.
Figner
- Skær figner igennem, læg dem i et ildfast fad, kog lagen op med rødvin sukker citronsaft skal og kanel, hæld det over fignerne, sættes i ovnen i ca 8- 10 min ved 180 g.
Mynthe
- Pluk mynthebladene og blend dem med sukker til det er grønt.
No Comments