Bitter chokoladekage med rødvinsmarinerede jordbær og mascarponecreme
Antal: 6
Ingredienser
- 300 g mørk chokolade 70%
- 300 g smør
- 200 g sukker
- 3 dl. Æggeblommer
Creme
- 1 pk Mascarpone
- 1 stk appelsin — saft og skal
- 2 spsk. flormelis
Jordbær
- 1/2 fl Rødvin
- 2 dl. Appelsinkoncentrat
- 1 stk citron — saft
- 1 stk vanillestang — marven
- 500 g jordbær
Sådan gør du
- Smelt chokoladen over vandbad. Pisk sukker og æggeblommer skummende.
- Vendes i chokoladen. Tilsæt blødt smør, vendes grundigt.
- Bag kagen i en tærteform foret med smurt bagepapir ved 150 grader i en time.
- Lad den hvile i 5-6 timer.
Lage:
- Kog alle ingredienser ned til det bliver sirupsagtigt.
- Skær jordbær i skiver.
- Lad det trække et par timer.
Creme
- Rør mascarpone sammen med appelsin — skal og saft.
- Vend flormelis i.
Noter
April 2007
No Comments