Sprøde bunde med chokolademousse, lime og estragonchokolade
Antal: 6
Ingredienser
Bunde
- 75 g smeltet smør
- 1 dl sukker
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 stk æg
- 1 spsk mel
- 1 tsk bagepulver
- 4 stk kiwifrugt
Estragonchokolade
- 75 g hvid chokolade
- 1/4 bdt Estragon
Mousse
- 1 dl æggeblommer
- 75 g sukker
- 175 g mørk chokolade
- 2 stk lime saft og skal
- 4 dl piskefløde
Sådan gør du
- Kom den hvide chokolade på frost i en time. Pluk estragon, blendes så chokoladen er hel grøn
- Sættes på køl indtil brug.
Bunde.
- Bland alle engredienserne og røres godt igennem, tegn en rund skabelon på bagepapir og smør dejen næsten ud tilkanten.
- Sættes i en forvarmet ovn ved 200g i ca10 min til de er pæne lysebrune og sprøde, tages ud og afkøles.
Mousse
- Smelt chokoladen over vandbad, pisk æggeblommer og sukker til det er hvidt, pisk limesaft og skal i.
- Pisk fløden let, vend æggemasse og chokolade sammen vend piskefløden i til sidst, sæt så moussen på køl. Ved servering kom moussen op i en sprøjtepose.
- Skær hinden af frugten skæres igennem på langs og skæres i skiver, bruges til pynt.
No Comments