Lyssejtournedos med bulgursalat og ærtecreme

SONY DSC

Lyssejtournedos med bulgursalat og ærtecreme

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

Lyssejtournedos

  • 6 stk lyssej á ca 160g
  • 1 pk kalkunbacon
  • rapsolie og peber

Bulgursalat

  • 4 spsk rapsolie
  • 2 stk porrer
  • 200 g jordskokker
  • 400 g bulgur
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1/2 l grøntsagsbouillon
  • 1 pk babyspinat
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber

Ærtecreme

  • 1 ps frosne ærter
  • 1 dl fløde
  • 1/2 l vand
  • 1 stk grøntsagsbouillon

Sådan gør du

  • Rul bacon om fisken. Luk med tandstik. Læg dem på bagepapir eller i et ildfast fad. Dryp med rapsolie og drys med peber. Sættes i en forvarmet ovn 180 grader ca 20 min.

Bulgursalat

  • Skær porerne i tynde ringe. Skær jordskokkeme i små tern- Kom begge dele i en gryde med olien og rist det lidt. Kom bulgur og spidskommen ved, og vend det godt rundt i et par minutter. Hæld bouillonen på og bring i kog under låg. Ca i 4 min. Kom babyspinaten i og lad det stå i ca 5 min. Drys med citronsaft og krydres med salt og peber

Ærtecreme

  • Kom ærterne i en gryde med 1/2I kold vand. Lad dem koge op. Tag gryden af, og kom bouillon i. Hæld det op i en blender og blend det rigtig godt. Hæld det tilbage i gryden og varm det op med fløden. Er nu klar til at servere.

Noter

Januar 2010

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering