
Lyssejtournedos med bulgursalat og ærtecreme
Antal: 6
Ingredienser
Lyssejtournedos
- 6 stk lyssej á ca 160g
- 1 pk kalkunbacon
- rapsolie og peber
Bulgursalat
- 4 spsk rapsolie
- 2 stk porrer
- 200 g jordskokker
- 400 g bulgur
- 1 spsk stødt spidskommen
- 1/2 l grøntsagsbouillon
- 1 pk babyspinat
- 2 spsk citronsaft
- salt og peber
Ærtecreme
- 1 ps frosne ærter
- 1 dl fløde
- 1/2 l vand
- 1 stk grøntsagsbouillon
Sådan gør du
- Rul bacon om fisken. Luk med tandstik. Læg dem på bagepapir eller i et ildfast fad. Dryp med rapsolie og drys med peber. Sættes i en forvarmet ovn 180 grader ca 20 min.
Bulgursalat
- Skær porerne i tynde ringe. Skær jordskokkeme i små tern- Kom begge dele i en gryde med olien og rist det lidt. Kom bulgur og spidskommen ved, og vend det godt rundt i et par minutter. Hæld bouillonen på og bring i kog under låg. Ca i 4 min. Kom babyspinaten i og lad det stå i ca 5 min. Drys med citronsaft og krydres med salt og peber
Ærtecreme
- Kom ærterne i en gryde med 1/2I kold vand. Lad dem koge op. Tag gryden af, og kom bouillon i. Hæld det op i en blender og blend det rigtig godt. Hæld det tilbage i gryden og varm det op med fløden. Er nu klar til at servere.
Noter
Januar 2010
No Comments