Kartoffelsalat med stenbiderrogn

Kartoffelsalat med stenbiderrogn

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 600 g nye kartofler
  • 1 bdt Radiser
  • 1 stk rødløg

Pesto:

  • 1 bdt Kørvel
  • 1,5 dl. Olivenolie
  • 1 spsk. vineddike
  • 2 spsk. pinjekerner
  • 2 spsk. revet parmesan
  • Salt — peber
  • 25 g stenbiderrogn pr. person
  • salt — peber

Stenbiderrogn

Sådan gør du

  • Skyl og rens kartoflerne — koges møre.
  • Rens radiser og rødløg.
  • Rødløg hakkes fint.
  • Skær kartofler og radiser i skiver.
  • Læg skiverne skiftevis i en dyb tallerken.
  • Drys med løg.

Pesto

  • Blend alle ingredienseme til pesto.
  • Kom pesto over
  • Ved serveringen pyntes med stenbiderrogn.

Noter

April 2008

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering