Kartoffelsalat med stenbiderrogn

Kartoffelsalat med stenbiderrogn

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 600 g nye kartofler
  • 1 bdt Radiser
  • 1 stk rødløg

Pesto:

  • 1 bdt Kørvel
  • 1,5 dl. Olivenolie
  • 1 spsk. vineddike
  • 2 spsk. pinjekerner
  • 2 spsk. revet parmesan
  • Salt — peber
  • 25 g stenbiderrogn pr. person
  • salt — peber

Stenbiderrogn

    Sådan gør du

    • Skyl og rens kartoflerne — koges møre.
    • Rens radiser og rødløg.
    • Rødløg hakkes fint.
    • Skær kartofler og radiser i skiver.
    • Læg skiverne skiftevis i en dyb tallerken.
    • Drys med løg.

    Pesto

    • Blend alle ingredienseme til pesto.
    • Kom pesto over
    • Ved serveringen pyntes med stenbiderrogn.

    Noter

    April 2008

    You Might Also Like

    No Comments

    Leave a Reply

    Opskrift Vurdering