Andesalat med rødbeder, grønkål og pære-mango salat

Andesalat med rødbeder, grønkål og pære-mango salat

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 2 stk andebryst ca 600gr
  • salt og peber
  • 300 g rødbeder
  • 1/2 dl honning
  • 1/4 dl olivenolie
  • skal af en citron
  • saft af 1/2 citron
  • salt og peber
  • 2 stk pærer
  • 1 stk mango
  • 1 stk citron – saften
  • 3/4 dl olivenolie
  • 1 spsk sød sennep
  • salt peber og sukker
  • 3 blade grønkål
  • neutral olie
  • salt

Sådan gør du

  • Rens andebryst for sener, snit skindet, ristes af på en tør pande med skindsiden nedad først, vendes og sættes ind i en forvarmet ovn ved 200 g i 15 min og afkøles.
  • Ved servering skær andebrysterne ud i tynde skiver.

Rødbeder

  • Pisk olie, honning, citronskal-saft, salt og peber sammen i en skål.
  • Skræl rødbederne og skær dem ud i 3mm tynde skiver, vendes i lagen, lægges op på en bageplade med bagepapir og sættes i en forvarmet ovn ved 175 g i ca 10 min, rødbederne skal have lidt bid, tages ud og afkøles.

Salat

  • Skræl pærerne, del dem og tag kernehuset ud, skær dem i tern og rist dem af i smør på en pande.
  • Skræl mango, skær kødet i tern, vendes sammen med pærerne i en skål.
  • Pisk citronsaft, olie, sennep, salt og peber sammen og vend det i salaten.

Grønkål

  • Pil grønkål i grove stykker og skyl kålen, tørres godt i køkkenrulle.
  • Kom olie på en pande og friter kålen lidt af gangen og kom det op på køkkenrulle og krydres med salt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering