Andesalat med rødbeder, grønkål og pære-mango salat
Antal: 6
Ingredienser
- 2 stk andebryst ca 600gr
- salt og peber
- 300 g rødbeder
- 1/2 dl honning
- 1/4 dl olivenolie
- skal af en citron
- saft af 1/2 citron
- salt og peber
- 2 stk pærer
- 1 stk mango
- 1 stk citron – saften
- 3/4 dl olivenolie
- 1 spsk sød sennep
- salt peber og sukker
- 3 blade grønkål
- neutral olie
- salt
Sådan gør du
- Rens andebryst for sener, snit skindet, ristes af på en tør pande med skindsiden nedad først, vendes og sættes ind i en forvarmet ovn ved 200 g i 15 min og afkøles.
- Ved servering skær andebrysterne ud i tynde skiver.
Rødbeder
- Pisk olie, honning, citronskal-saft, salt og peber sammen i en skål.
- Skræl rødbederne og skær dem ud i 3mm tynde skiver, vendes i lagen, lægges op på en bageplade med bagepapir og sættes i en forvarmet ovn ved 175 g i ca 10 min, rødbederne skal have lidt bid, tages ud og afkøles.
Salat
- Skræl pærerne, del dem og tag kernehuset ud, skær dem i tern og rist dem af i smør på en pande.
- Skræl mango, skær kødet i tern, vendes sammen med pærerne i en skål.
- Pisk citronsaft, olie, sennep, salt og peber sammen og vend det i salaten.
Grønkål
- Pil grønkål i grove stykker og skyl kålen, tørres godt i køkkenrulle.
- Kom olie på en pande og friter kålen lidt af gangen og kom det op på køkkenrulle og krydres med salt
Noter
Oktober 2018
No Comments