Andesalat med rødbeder, grønkål og pære-mango salat

Andesalat med rødbeder, grønkål og pære-mango salat

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 2 stk andebryst ca 600gr
  • salt og peber
  • 300 g rødbeder
  • 1/2 dl honning
  • 1/4 dl olivenolie
  • skal af en citron
  • saft af 1/2 citron
  • salt og peber
  • 2 stk pærer
  • 1 stk mango
  • 1 stk citron – saften
  • 3/4 dl olivenolie
  • 1 spsk sød sennep
  • salt peber og sukker
  • 3 blade grønkål
  • neutral olie
  • salt

Sådan gør du

  • Rens andebryst for sener, snit skindet, ristes af på en tør pande med skindsiden nedad først, vendes og sættes ind i en forvarmet ovn ved 200 g i 15 min og afkøles.
  • Ved servering skær andebrysterne ud i tynde skiver.

Rødbeder

  • Pisk olie, honning, citronskal-saft, salt og peber sammen i en skål.
  • Skræl rødbederne og skær dem ud i 3mm tynde skiver, vendes i lagen, lægges op på en bageplade med bagepapir og sættes i en forvarmet ovn ved 175 g i ca 10 min, rødbederne skal have lidt bid, tages ud og afkøles.

Salat

  • Skræl pærerne, del dem og tag kernehuset ud, skær dem i tern og rist dem af i smør på en pande.
  • Skræl mango, skær kødet i tern, vendes sammen med pærerne i en skål.
  • Pisk citronsaft, olie, sennep, salt og peber sammen og vend det i salaten.

Grønkål

  • Pil grønkål i grove stykker og skyl kålen, tørres godt i køkkenrulle.
  • Kom olie på en pande og friter kålen lidt af gangen og kom det op på køkkenrulle og krydres med salt

Noter

Oktober 2018

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering