
Kokosroulade med mascarpone creme
Antal: 5
Ingredienser
- 3 stk Æg
- 50 g kartoffelmel
- 150 g flormelis
- 1 tsk bagepulver
- 25 g kokos
- 1 ps skovbær
- 50 g sukker
Creme
- 300 g Mascarpone
- 3 bl husblas
- 1 dl piskefløde
- 2 stk appelsin – skallen
- 3 stk past. æggeblommer
- 50 g flormelis
- 1 spsk citronmelisse – hakket
Sådan gør du
- Del æggene i blommer og hvider og pisk blommerne sammen. Pisk hviderne igennem i en
anden skål og tilsæt halvdelen af flormelisen og pisk marengsen cremet, kom resten af
flormelisen i og pisk stille til marengsen er glat - Sigt kartoffelmel og bagepulver i, vend til sidst kokosmel og æggeblommer i.
Kom bagepapir på en bageplade og fordel dejen i et jævnt lag drysses med lidt kokosmel. - Bag bunden på nederste rille ved 200 g i 8- 10 min, afkøles en smule.
Vend den over på et stykke bagepapir der er drysset med lidt sukker, fjern bagepapiret den
er bagt på. Dæk bunden med et fugtigt viskestykke
Creme
- Kom mascarpone i en skål pisk den glat, udblød husblassen i koldt vand. Varm fløden, pres
vandet fra husblassen og smelt den i den varme fløde tilsæt appelsinskal.
Pisk æggeblommer lyse og luftigt med flormelis. - Rør fløden sammen med mascarponen, pisk til mascarponen er opløst, afkøl massen til den
er næsten kold, piskes let kom halvdelen af æggesnapsen i og piskes, vend resten af
æggesnapsen og citronmelisse i. - Fordel cremen på bunden og rulles, skal stå på køl et par timer.
Optø skovbærene i en sigte, kom dem i en gryde tilsæt appelsinsaft og sukker koges op
og afkøles.
No Comments