Kold safransouffle med appelsin og passionsfrugt
Antal: 6
Ingredienser
- 5 stk stk. æg
- 150 g eg sukker
- 1 dl Bailey
- 1/2 dl piskefløde
- 1/2 tsk. safrantråde
- 200 g hvid chokolade
- 10 stk passionsfrugter.
- 2 dl appelsinsaft
- 3 dl hyldeblomst
- 75 g sukker
- mynthe
- jordbær eller anden frugt til pynt
Sådan gør du
Souffle
- Pisk æg og sukker til en luftig masse
- Varm Bailey og safran op så trådene opløses.
- Køl massen af.
- Smelt chokoladen.
- Pisk fløden.
- Vend fløden med bailey.
- Vendes i æggemassen.
- Chokoladen vendes i til sidst.
- Kom massen i portionsforme – sættes på køl .
Frugt
- Kog appelsinsaft, hyldebloms og sukker sammen.
- Afkøles .
- Skær passionsfrugterne igennem.
- Tag kødet ud og vend det i den kolde suppe.
Noter
April 2005
No Comments