Kakaopandekager med nougatmousse og kokos
Antal: 6
Ingredienser
Pandekager
- 1 stk appelsin
- 50 g smør
- 125 g mel
- 2 stk æg
- 2 spsk sukker
- 1 1/2 spsk kakaopulver
- 3 dl mælk
- smør til stegning
Mousse
- 200 g blød nougat
- 5 dl piskefløde
- 2 bl husblas
- 1 spsk frysetørret hindbær
- 50 g kokos chips
- 1/2 potte citronmelisse
- 4 stk passionsfrugt
- 1 dl vand
- 75 g sukker
- 1 tsk vanilie pulver
Sådan gør du
- Vask og riv appelsinskal fint, smelt smørret i en gryde.
- Pisk æg, sukker, appelsinskal, mel og kakao sammen, tilsæt smeltet smør og til sidst mælken. Bag pandekager i smør og afkøles
Kokos
- Læg kokos chip på bageplade med bagepapir ristes gyldent ved 150 g i 10-12 min.
- Hakkes fint, vendes med hakket citron melisse
Mousse
- Læg husblassen i blød i koldt vand, pisk 3 dl fløde til flødeskum.
- Varm 2 dl piskefløde op, skær nougat i små tern. Smelt husblassen i den lune fløde,
- rør nougat i til den er smeltet. Pisk nougat massen til den er jævn og afkøl. Vend hindbær og
- flødeskum i nougat massen.
- Smør pandekagerne med et lag mousse og rul dem op, smør et tynd lag mousse uden
- på rullerne og drys dem med kokos . Sættes på køl.
Passionsfrugt:
- Kog vand, sukker og vanilie pulver op, skær passionsfrugt over og kom frugtkødet i lagen, kog det op og blend, kan jævnes med lidt marizena udrørt i vand
No Comments