Kirsebærkage med chokolade og flødeskum
Antal: 6
Ingredienser
- 1/2 kg mørke søde kirsebær
- 2 stk store æg
- 100 g sukker
- 50 g hvedemel
- 30 g mandler, finthakket
- 2 dl fløde
- 2 spsk kirsebærvin / likør
- 2,5 dl fløde
- 100 g finthakket chokolade
Sådan gør du
- Nip stilkene af bærrene og udsten dem. Fordel dem i en smurt tærtefad. De skal ligge helt tæt.
- Pisk æggene sammen med sukker og mel og bland de finthakkede mandler i sammen med fløden. Dejen skal være som en lind pandekagedej.
- Bland brændevin eller likør i . Hæld dejen over kirsebærrene. Bages ved 180 grader i ca 40 minutter.
- Serveres med 100 g finthakket chokolade og flødeskum af 2,5 dl fløde
- Kan også bages i 6 små portionsforme ved 180 grader i ca 20 minutter
No Comments