Kirsebærkage med chokolade og flødeskum

SONY DSC

Kirsebærkage med chokolade og flødeskum

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

  • 1/2 kg mørke søde kirsebær
  • 2 stk store æg
  • 100 g sukker
  • 50 g hvedemel
  • 30 g mandler, finthakket
  • 2 dl fløde
  • 2 spsk kirsebærvin / likør
  • 2,5 dl fløde
  • 100 g finthakket chokolade

Sådan gør du

  • Nip stilkene af bærrene og udsten dem. Fordel dem i en smurt tærtefad. De skal ligge helt tæt.
  • Pisk æggene sammen med sukker og mel og bland de finthakkede mandler i sammen med fløden. Dejen skal være som en lind pandekagedej.
  • Bland brændevin eller likør i . Hæld dejen over kirsebærrene. Bages ved 180 grader i ca 40 minutter.
  • Serveres med 100 g finthakket chokolade og flødeskum af 2,5 dl fløde
  • Kan også bages i 6 små portionsforme ved 180 grader i ca 20 minutter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering