Karamel-sprød
Antal: 6
Ingredienser
- 150 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 90 g havregryn
- 165 g farin
- 150 g smeltet smør
- 125 g grofthakket god mørk chokolade
- 55 g grofthakkede valnødder
- 35 g mel
- 1 1/4 dl karamel fra tube
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 gr / 160 gr varmluft. Smør en bradepande på 19 x 29 cm, og for den med bagepapir, så det går over ydersiden af formen.
- Bland mel, bagepulver, havregryn og farin i en mellemstor skål og rør smørret i. Tryk halvdelen af blandingen ned i formen. Bag den i 10 min. Tag den ud af Ovnen og drys med chokolade og valnødder.
- Bland det ekstra mel med karamel i en lille skål. Dryp det jævnt over chokolade og valnødder, og drys resten af havreblandingen over
- Bag kagen færdig i 15 min. Afkøles i formen, inden den skæres ud i firkanter og serveres med årstidens frugter og en god vanilieis.
Noter
April 2011
No Comments