Karamel-sprød

SONY DSC

Karamel-sprød

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 90 g havregryn
  • 165 g farin
  • 150 g smeltet smør
  • 125 g grofthakket god mørk chokolade
  • 55 g grofthakkede valnødder
  • 35 g mel
  • 1 1/4 dl karamel fra tube

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 gr / 160 gr varmluft. Smør en bradepande på 19 x 29 cm, og for den med bagepapir, så det går over ydersiden af formen.
  • Bland mel, bagepulver, havregryn og farin i en mellemstor skål og rør smørret i. Tryk halvdelen af blandingen ned i formen. Bag den i 10 min. Tag den ud af Ovnen og drys med chokolade og valnødder.
  • Bland det ekstra mel med karamel i en lille skål. Dryp det jævnt over chokolade og valnødder, og drys resten af havreblandingen over
  • Bag kagen færdig i 15 min. Afkøles i formen, inden den skæres ud i firkanter og serveres med årstidens frugter og en god vanilieis.

Noter

April 2011

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering