
Jordbæris med marineret bær
Antal: 6
Ingredienser
Is
- 3/4 dl æggeblommer
- 100 g. flormelis
- 1 stk vaniliestang – marven
- 4 dl piskefløde
- 300 g. jordbær
- 2 spsk. flormelis
- 3 spsk. Pernod
Marinade
- 4 dl appelsinsaft
- 75 g sukker
- 1 stk Vaniliestang
- Brombær og jordbær
Sådan gør du
Is
- Pisk æggeblommerne med flormelis og marven fra vaniliestangen.
- Pisk fløden let.
- Rens jordbær – blendes med flormelis og Pernod.
- Vend fløden i æggemassen.
- Vend jordbærpureen i så det ligger i striber.
- Sættes i fryseren.
Marinade
- Kog appelsinsaft, sukker og vanilie sammen.
- Rens og skyl bærrene.
- Hæld lagen over, når den er afkølet.
No Comments