
Bagte rabarber med Countreaucreme
Antal: 6
Ingredienser
- 4 stk Rabarber
- 150 g sukker
- 1 stk vanille
- 3 dl. Æblejuice
Creme
- 4 stk æggeblommer
- 150 g sukker
- 1/2 dl. Vand
- 1/2 dl Countreu
- 2 dl fløde
Sådan gør du
- Rabarberne halveres på langs.
- Skæres i stykker på 5 cm.
- Lægges i et ildfast fad.
- Drys med sukker og korn fra vanillestang
- Kom æblejuice i.
- Læg stanniol over.
- Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10-15 min. Til de er møre.
- Tages ud og afkøles.
- Creme:
- Kom alle ingredienser i en skål og pisk det sammen.
- Sættes over vandbad.
- Cremen piskes til den er luftig. Afkøles
- Pisk fløden og bland den i cremen
Noter
April 2008
No Comments