Fisketerrine med stenbidercreme

Fisketerrine med stenbidercreme

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

Fisketerrine

  • 850 g lyssejfilet
  • 5 stk æg
  • 3 dl fløde
  • 6 stk små broccoli buketter
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

Stenbidercreme

  • 3 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 bdt dild – hakket
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 spsk stenbiderrogn

Sådan gør du

Fisketerrine

  • Skær fisken i mindre stykker. Kom den i blender med de 5 æg og tilsæt fløden lidt af gangen. Krydres med salt og peber. Sættes til side.
  • Giv broccoli buketterne et kort opkog i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af.
  • Fyld ca. halvdelen af fiskefarsen i portionsforme og tryk broccolien ned i dem. Fyld resten af farsen over.. Bages i et ildfast fad/ vandbad i ovn ved 175 grader i ca 45 minutter.

Stenbidercreme

  • Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber. Sættes på køl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering