
Fisketerrine med stenbidercreme
Antal: 6
Ingredienser
Fisketerrine
- 850 g lyssejfilet
- 5 stk æg
- 3 dl fløde
- 6 stk små broccoli buketter
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
Stenbidercreme
- 3 dl creme fraiche 18%
- 1 spsk citronsaft
- 1 bdt dild – hakket
- 1/2 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 1 spsk stenbiderrogn
Sådan gør du
Fisketerrine
- Skær fisken i mindre stykker. Kom den i blender med de 5 æg og tilsæt fløden lidt af gangen. Krydres med salt og peber. Sættes til side.
- Giv broccoli buketterne et kort opkog i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af.
- Fyld ca. halvdelen af fiskefarsen i portionsforme og tryk broccolien ned i dem. Fyld resten af farsen over.. Bages i et ildfast fad/ vandbad i ovn ved 175 grader i ca 45 minutter.
Stenbidercreme
- Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber. Sættes på køl
No Comments