Skærising med fennikel-karry-bouillon og marinerede tomater.
Antal: 6
Ingredienser
- 1 stk filet pr person
- salt og peber
- rugmel
- olie
- smør
Marinerede tomater
- 4 stk tomater
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 stk citron – saften
- salt og peber
- sukker
- 1 hakket dild
Bouillon
- 2 fed hvidløg
- 2 stk skalotteløg
- 1/2 spsk karry
- 1/4 dl hvid balsamico
- 1-1 1/2 stk fennikel
- 2 dl hvidvin
- 3 dl hønsebouillon
- 4 stk forårsløg
- 50 g smør
- citronsaft
- salt og peber
- dild til pynt
- olie
Sådan gør du
Bouillon
- Rens fennikel skæres i fine tern og skylles, pil hvidløg og skalotteløg og hakkes fint, sauter løgene af i olie tilsæt karry og vendes kom hvid balsamico på koges væk. Vend fennikel tern i kom hvidvin og bouillon på lad det simre i ca 10 min. Rens forårsløg og skær dem i fine tern, tilsættes bouillonen lige inden servering, pisk smørret i smages til med salt, peber og evt citronsaft.
Marinerede tomater
- Skyl tomaterne og skæres i kvarte fjern kernehus og snit tomat kødet. Vend tomaterne i olie, citronsaft, salt, peber, sukker og hakket dild lad det trække indtil brug.
Fisk
- Rens fisken krydderes med salt og peber lægges sammen. Ved servering steges i olie og smør et par min på hver side.
Noter
September 2019
No Comments