Chokoladetærte med hindbærskum
Antal: 6
Ingredienser
- 175 g blødt smør
- 175 g sukker
- 175 g mørk chokolade, smeltet
- 175 g pekannødder, blendede
- 2 tsk. Stødt kanel
- 6 stk æg, delt i blomme og hvide
Hindbærskum
- 150 g hindbær
- 1 dl æggehvide
- 1,5 dl piskefløde
- 1 tsk vaniliesukker
Sådan gør du
- Pisk smør og sukker sammen til det er lyst og luftigt.
- Tilsæt æggeblommerne en ad gangen.
- Rør chokolade, nødder og kanel i.
- Pisk æggehviderne stive.
- Vendes i dejen.
- Kommes i en smurt springform der drysses med mel
- Bages ved 180 grader i 35-40 min.
Hindbærskum.
- Optø hindbær.
- Rør hindbær, flormelis og vaniliesukker sammen.
- Sigt væden fra – gemmes.
- Pisk fløden.
- Pisk æggehvider.
- Vend bær, æggehvider og flødeskum sammen.
Noter
Marts 2006
No Comments