Svampebouillon med lakseruller
Antal: 6
Ingredienser
Boullion
- 200 g champion
- 2 stk løg
- 3 fed hvidløg
- 1/2 stk porer
- 2 stk gulerod
- 1 spsk røget paprika
- 3 dl hvidvin
- 1 l hønsebouillon
- olie salt og peber
Svampe
- 500 g svampe
- 2 stk skalotteløg
- 1/4 bdt estragon
- olie salt og peber
Lakseruller
- 500 g laksefilet
- 3 stk forårsløg
- 1 stk lime saften
- 1 spsk dijonsennep
- 1/4 bdt estragon
- salt og peber
- wonton dej
- 1 stk æg
- neutral olie
Sådan gør du
Bouillon.
- Rens grønsagerne og skyl dem, skæres i grove tern ristes af i olie vend paprika i
- Tilsæt hvidvin lad det simre 10 min, kom boullion på lad suppen koge stille til der er ca 7 dl og sigt suppen.
- Ved servering kog suppen op smages til med salt og peber.
Svampe.
- Rens svampe, deles i mindre stykker, pil løg og snittes fint sauteres af i olie
- Krydres med salt og peber.
- Ved servering vendes med plukket estragon.
Lakseruller.
- Rens laksen skær skindet fra, hak kødet fint med en kniv kom det op i en skål.
- Rens forårsløg skylles og snittes fint vendes i laksen, smag til med limesaft, sennep, salt, peber og hakket estragon.
- De optøede dejplader må ikke tørre, læg noget fugtigt køkkenrulle over.
- Tag en plade frem ad gangen læg fyld i midten pensel med pisket æg, rul stramt omkring fyldet så det bliver en lang tynd rulle (forårsrulle).
- Rullerne må ikke røre hinanden sættes på køl.
- Ved servering steges i olie på en pande til de er sprøde, kan holdes lune i ovnen ved 50 grader.
Noter
Oktober 2020
Forslag til menu:
Denne forret kan serveres med denne hovedret og dessert. Det er en dejlig efterårsmenu, hvis det skal være lidt mere spændende.
No Comments