Hvid chokolade pannacotto med ananas

SONY DSC

Hvid chokolade pannacotto med ananas

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 3 dl Piskefløde
  • 2 dl Sødmælk
  • 1 stk vanillestang — korn
  • 200 g hvid chokolade
  • 5 stk husblas

Ananas

  • 1/2 stk ananas
  • 1 stk flækket vanillestang
  • 150 g brun farin
  • 25 g hele kaffebønner
  • 2 dl Kaffe

Sådan gør du

Panna cotta

  • Kog fløde, mælk og vanille op.
    Læg husblas i blød i koldt vand.
    Trykkes fri for vand og røres i væden.
    Hak chokoladen fint — lad den smelte i væden
    Fordeles i portionsforme — stilles på køl.

Ananas

  • Skræl ananas og fjern stokken.
    Deles på midten og hvert stykke skæres i 3 stykker.
    Læg ananas i et ildfast fad.
    Kom resten af ingredienseme over.
    Kom folie over fadet — sættes i en forvarmet ovn ved 200 0 i ca. 30 min. til ananas er mør.
    Afkøles.
    Kom væden over i en gryde — koges ned til sirup.

Noter

December 2008

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply