Hvid chokolade pannacotta med ananas
Antal: 6
Ingredienser
- 3 dl Piskefløde
- 2 dl Sødmælk
- 1 stk vanillestang — korn
- 200 g hvid chokolade
- 5 stk husblas
Ananas
- 1/2 stk ananas
- 1 stk flækket vanillestang
- 150 g brun farin
- 25 g hele kaffebønner
- 2 dl Kaffe
Sådan gør du
Panna cotta
- Kog fløde, mælk og vanille op. Læg husblas i blød i koldt vand. Trykkes fri for vand og røres i væden. Hak chokoladen fint — lad den smelte i væden Fordeles i portionsforme — stilles på køl.
Ananas
- Skræl ananas og fjern stokken.Deles på midten og hvert stykke skæres i 3 stykker. Læg ananas i et ildfast fad. Kom resten af ingredienseme over. Kom folie over fadet — sættes i en forvarmet ovn ved 200 0 i ca. 30 min. til ananas er mør. Afkøles. Kom væden over i en gryde — koges ned til sirup.
Noter
December 2008
1 Comment
Tapas med røget dyrekølle, laks og rejesalat - madforsjov
december 30, 2020 at 8:11 am[…] Hvid chokolade pannacotto med ananas […]