Citron pannacotta med rødvinsblommer

Citron pannacotta med rødvinsblommer

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

Pannacotta

  • 4 stk husblas
  • 5 dl piskefløde
  • 1 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl citronsaft
  • skal af 1 stk citron
  • 1 tsk vaniljepulver

Blommer

  • 6 stk blommer
  • 1 dl vand
  • 2 dl rødvin
  • 150 g sukker
  • 2 stk stjerneanis
  • 1 kvist rosmarin

Sådan gør du

  • Læg husblas i blød i koldt vand, kog piskefløde, sukker, citronsaft, skal og vaniljepulver op til sukkeret er smeltet.
  • Tryk vandet af husblas og røres i, kom det op i potionsforme og sættes på køl/ frost.
  • Vask blommeme skæres igennem fjern stenen og del dem i kvarte, kom dem i et ildfast fad.
  • Kog vand, vin, og sukker op, kom stjerneanis og rosmarin i og hæld den varme lade over blommerne, sættes i en forvarmet ovn ved 180 g i IO min til de er møre.
  • Tag blommerne op, kog lagen lidt ned, sigt lagen over blommerne.

Noter

September 2021

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering