
Citron pannacotta med rødvinsblommer
Antal: 6
Ingredienser
Pannacotta
- 4 stk husblas
- 5 dl piskefløde
- 1 1/2 dl sukker
- 1/2 dl citronsaft
- skal af 1 stk citron
- 1 tsk vaniljepulver
Blommer
- 6 stk blommer
- 1 dl vand
- 2 dl rødvin
- 150 g sukker
- 2 stk stjerneanis
- 1 kvist rosmarin
Sådan gør du
- Læg husblas i blød i koldt vand, kog piskefløde, sukker, citronsaft, skal og vaniljepulver op til sukkeret er smeltet.
- Tryk vandet af husblas og røres i, kom det op i potionsforme og sættes på køl/ frost.
- Vask blommeme skæres igennem fjern stenen og del dem i kvarte, kom dem i et ildfast fad.
- Kog vand, vin, og sukker op, kom stjerneanis og rosmarin i og hæld den varme lade over blommerne, sættes i en forvarmet ovn ved 180 g i IO min til de er møre.
- Tag blommerne op, kog lagen lidt ned, sigt lagen over blommerne.
Noter
September 2021
No Comments