Ostegratinerede fiskefileter
Antal: 6
Ingredienser
- 6 stk fiskefileter
- 250 g Champignon i skiver
- 5 spsk smør
- 3 spsk mel
- 2 dl fløde
- 2 dl hvidvin halvtør
- 4 stk tomater flåede og hakkede
- 10 stk sorte oliven i skiver
- 2 spsk dild hakket
- 1 fed hvidløg
- 2 stilke timian hakket
- 2 spsk rød peber hakket
- salt og hvid peber
- 75 g ost revet
- 3 spsk smør
Sådan gør du
- Svits Champignonerne i fedtstoffet. Drys melet over og spæd med fløde og hvidvin, Lad saucen koge 3-5 min. Tilsæt tomater, oliven, dild, hvidløg, peberfrugter og krydderier. Smag saucen til. Læg fiskefileterne i et ovnfast fad. Hæld saucen over og fordel revet ost herpå. Sæt smørret på i klatter. Fadet sættes i ovnen ved 200 gr i 20 min. Serveres med flutes og løse ris.
Noter
April 2011
No Comments