
Røget hellefisk m/rygeostcreme — ristet rugbrødstern
Antal: 6
Ingredienser
- 1 skive røget hellefisk pr. person
- 300 g kartofler
- 150 g rygeost
- Evt. piskefløde
- 1 stk finthakket rødløg
- 2 spsk. hakket kapers
- 1 spsk dijonsennep
- Hakkede krydderurter
- Evt. purløg, estragon, dild
- Salt — peber
- 1 bdt Radiser
- mix salat
- groft rugbrød i tern
- smør
Dressing:
- olie — honning
- vineddike
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne — skæres i tern — koges møre i vand — salt
- Afkøles — moses med en gaffel.
- Pisk rygeosten i — evt. lidt piskefløde.
- Rør resten af ingredienserne i.
- Smag til med salt og peber.
- Kom massen i den røgede hellefisk.
- Sættes på køl.
- Rens radiser — skæres i skiver.
- Salaten skylles og plukkes.
- Vendes med radiser.
- Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber.
- Lige inden serveringen vendes dressingen i salaten.
- Rist rugbrødstern af i smør.
- Lægges på køkkenrulle.
No Comments