Røget hellefisk med rygeostcreme og ristet rugbrødstern

SONY DSC

Røget hellefisk m/rygeostcreme — ristet rugbrødstern

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 1 skive røget hellefisk pr. person
  • 300 g kartofler
  • 150 g rygeost
  • Evt. piskefløde
  • 1 stk finthakket rødløg
  • 2 spsk. hakket kapers
  • 1 spsk dijonsennep
  • Hakkede krydderurter
  • Evt. purløg, estragon, dild
  • Salt — peber
  • 1 bdt Radiser
  • mix salat
  • groft rugbrød i tern
  • smør

Dressing:

  • olie — honning
  • vineddike

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne — skæres i tern — koges møre i vand — salt
  • Afkøles — moses med en gaffel.
  • Pisk rygeosten i — evt. lidt piskefløde.
  • Rør resten af ingredienserne i.
  • Smag til med salt og peber.
  • Kom massen i den røgede hellefisk.
  • Sættes på køl.
  • Rens radiser — skæres i skiver.
  • Salaten skylles og plukkes.
  • Vendes med radiser.
  • Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • Lige inden serveringen vendes dressingen i salaten.
  • Rist rugbrødstern af i smør.
  • Lægges på køkkenrulle.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering