
Marineret stegt laks med løgchips og trøffelolie
Antal: 6
Ingredienser
- 600 g laks
- 1,5 dl. Vineddike
- 100 g sukker
- 100 g revet ingefær
- 1/2 stk hakket rød chili
- 2 fed presset hvidløg
- 2 spsk. hakket koriander
- 2 stk skalotteløg
- sukker
- 1 stk porre dét hvide
- 2 stk gulerod
- 1 dl. Trøffelolie
- 1 stk citron
- salt-peber
- 1 stk rød grape
- Krydderurter
Sådan gør du
- Kog lage af vineddike, sukker, ingefær, chili og hvidløg — afkøles.
- Kom koriander i.
- Skær laksen ud i seks lige store stykker.
- Vend laksen i og sættes på køl.
- Skal trække i 1 time.
- Steg laksen i lidt olie — ca. 4-5 min. ved svag varme.
- Rens og skær løg i meget tynde skiver — lægges på bagepapir.
- Drysses med sukker og bages i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time.
- Rens porer og gulerod — skæres i meget tynde strimler.
- Marineres i olie, citronsaft, salt og peber.
- Skær skrællen af grapefrugten.
- Kødet skæres i lameller og vendes i grøntsageme.
Noter
December 2007
No Comments