Kalvecarpaccio med salat, agurk og radiser
Antal: 6
Ingredienser
- 1 stk kalvecoulotte ca 1,1 kg
- 4 kviste timian
Dressing
- 2 stk røget sild
- 1 spsk dijonsennep
- 1 stk citron
- 1 dl persilleblade
- 3 dl cremefraiche 18 %
- salt og peber
- 3 stk æg
- 2 spsk kapers
- 1/2 bdt radiser
- 1 stk agurk
- 1/2 bk evt feltsalat
- 1/2 bk karse
Sådan gør du
- Rens kødet brunes af i olie på en pande, kommes op i et ildfast fad kom timiangrene på, sættes i en forvarmet ovn ved 200 g i ca 15-20 min, trække i 10 min, sæt kødet på køl.
- Ved servering skæres ud i meget tynde skiver.
Dressing
- Rens sildene for ben så der er det rene kød, blendes med persilleblade og cremefraiche,
- smages til med citronsaft, salt og peber og sennep.
- Kog æggene i 8 min afkøles og pilles, del hvider og blommer for sig hak hviderne fint ligedeles blommerne vendes med capers.
- Rens radiser og skæres i tynde skiver, lægges i koldt vand.
- Agurkerne skrælles, skæres i lange tynde skiver, kun kødet ikke kernerne lægges i koldt vand.
- Skyl salaten, lægges på køkkenrulle og klip karsen
Noter
Januar 2016
No Comments