Kalvecarpaccio med salat, agurk og radiser

Kalvecarpaccio med salat, agurk og radiser

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 1 stk kalvecoulotte ca 1,1 kg
  • 4 kviste timian

Dressing

  • 2 stk røget sild
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 stk citron
  • 1 dl persilleblade
  • 3 dl cremefraiche 18 %
  • salt og peber
  • 3 stk æg
  • 2 spsk kapers
  • 1/2 bdt radiser
  • 1 stk agurk
  • 1/2 bk evt feltsalat
  • 1/2 bk karse

Sådan gør du

  • Rens kødet brunes af i olie på en pande, kommes op i et ildfast fad kom timiangrene på, sættes i en forvarmet ovn ved 200 g i ca 15-20 min, trække i 10 min, sæt kødet på køl.
  • Ved servering skæres ud i meget tynde skiver.

Dressing

  • Rens sildene for ben så der er det rene kød, blendes med persilleblade og cremefraiche,
  • smages til med citronsaft, salt og peber og sennep.
  • Kog æggene i 8 min afkøles og pilles, del hvider og blommer for sig hak hviderne fint ligedeles blommerne vendes med capers.
  • Rens radiser og skæres i tynde skiver, lægges i koldt vand.
  • Agurkerne skrælles, skæres i lange tynde skiver, kun kødet ikke kernerne lægges i koldt vand.
  • Skyl salaten, lægges på køkkenrulle og klip karsen

Noter

Januar 2016

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering